(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu ilmiy maqola «uz.domeni” bilan ishlash tajribasini o‘rganishga qaratilgan va uning kontseptsiyasi va rivojlanish tarixiga oydinlik kiritdi. Ushbu veb-saytning kelib chiqishi va o‘sishiga kirib, biz uning bugungi raqamli asrdagi ahamiyati va onlayn hamkorlik qilish imkoniyatlari haqida chuqurroq tushunchaga ega bo‘lishi mumkin