(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Omon Matjon she’rlarida qo‘llanuvchi eskirgan so‘zlardan arxaizmga xos bo‘lgan so‘z hamda birikmalar o‘rganilgan. Arxaizmlarning o‘ziga xos xususiyatlari haqida so‘z yuritilib, davr voqeliklari yoritib berilgan