(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada yurtimizda kichik biznes va tadbirkorlikni rivojlantirish orqali aholi bandligini ta’minlash borasidagi qilinayotgan ishlar va amalga oshirilishi zarur bo‘lgan vazifalar haqida keltirilgan