(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Xorazm adabiy muhitining yorqin vakillaridan Komil Xorazmiy g‘azallarining mavzuiy ko‘lami, ma’shuqa obrazining badiiy talqini xususida so‘z boradi. Shuningdek, maqolada keltirilgan g‘azallarning badiiy tahliliga, mazmuni va shoir badiiy mahoratiga ham e’tibor qaratilgan.