(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Umumta’lim о‘qituvchilari о‘rganiladigan nazariy ma’lumotlarni aniqlashtirib, о‘quvchilarni bо‘lajak kasbiy faoliyatida fanlararo aloqadorlikni qо‘llanilish imkoniyatlaridan unumli foydalanishlarini ta’minlaydilar. Misol tariqasida fizika kursini kо‘rib chiqamiz. Qishloq kasb-hunar kollejida elektr maydonini о‘rganish vaqti, xususan bir jinsli va bir jinsli bо‘lmagan elektr maydoni tushuntirilganda, urug‘ni turlarga ajratishda va yuzasini bо‘yashda bir jinsli bо‘lmagan maydon qо‘llanilishini kо‘rib chiqish mumkun.