(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Хоразм вилоятида 2016-2020 йиллар давомида йўл транспорт ҳодисалари (ЙТҲ) ва улар сабабли жароҳатланиш ҳамда ўлимнинг такиби ва унинг динамикасини ўрганиш ва баҳолашдан иборат.