(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada innovatsion ta’lim sharoitida musiqiy idrokiga ta’sir qiluvchi tendentsiyalar tajriva sinov ishlari tahlili o‘rganilgan.