(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ушбу мақолада ракамли технологияларининг моҳияти ва ўзига хослигига доир айрим масалалар таҳлил этилади. Шунингдек, интернет, телевидение, кино, радио, видео, мобил телефони, турли маълумотлар акс этган слайд ва суратлар каби алоқа ва маълумот узатувчи воситаларнинг жадал ривожланиб бориши, ракамли-аксиологик -маданиятини шакллантириш ҳамда ўсиб келаётган авлоднинг ахборот хавфсизлигини таъминлаш муаммоларини англаш ва бартараф этиш – бугунги куннинг долзарб масалаларидан бири эканлигига эьтибор каратилади