(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Tasviriy san’at mashg‘ulotlarida o‘quvchilarning ijodkorlik qobilyatini rivojlantirish va uning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan