(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada hozirda dolzarb muammolaridan biri Buxoro viloyatida avtotransport vositalarining sonini ortishi va ularning atmosferani ifloslashdagi ahamiyati va ularning atrof – muhitga shu bilan bir qatorda inson organizmiga ta`siri haqida so‘z boradi