(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolamda men Krepelin jadvali haqida to‘htalib o‘tmoqchiman. Mazkur maqolada krepelin jadvali qanday maqsadlarda va aynan qanday psixik jarayonlar faoliyatini o‘rganishda qo‘llanilishi haqida hamda mazkur testing tahlili keltirib o‘tilgan.