(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada Mirzo Ulug’bek hayot faoliyati va hukmronlik davrida qilgan ishlari , davlat boshqaruvi, nodir asarlari va ularning hozirgi kundagi ahamiyati haqida ma’lumotlar berib o‘tilgan