(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolaning mazmuni shundan iboratki Qarshi Davlat Universiteti kelib chiqish tarixi, talabalar uchun qulayliklar turar joylari haqida maʼlumot berilgan. Jumladan Qarshi Davlat Universiteti xalqaro rasmiy hamkorlari va fakultetlar haqida yoritilib oʻtilgan.