(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Men bu maqolamda shuni ma’lum qilamanki,hozirgi rivojlangan davrda internetning foydasi shu bilan birgalikda salbiy jihatlarini o‘sib, rivojlanib kelayotgan yosh avlodlarga berayotgan ta’sirini yoritib bermoqchiman