(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Тўқимачиликда корхона фаолиятини стратегик режалаштиришда функционал стратегиялардан бири - маркетинг стратегияси кўриб чиқилади. Тўқимачиликда корхонаси тузилмаси учун функционал стратегияни яратишнинг амалий мисоллари кўриб чиқилади