(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada yashirin iqtisodiyot butun dunyoning eng dolzarb muammolaridan biri bo’lib, u yoki bu shaklda barcha mamlakatlarda sodir bo’lib, asrlar davomida o’zgarib kelayotganligi, shuningdek, u jinoiy, yer osti, qora, noqonuniy, norasmiy singari nomlar bilan atalishi, yashirin iqtisodiyotning ko’lami turlicha bo’lishi va hech bir mamlakat undan umuman xalos bo’laolmasligi hamda ungа qаrshi kurаshishdа jamoatchilikning o`rni ko’rsatilgan