(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu ishda iqtisodiyotni modernizatsiyalash sharoitida tibbiy xizmatlar bozorini rivojlantirish masalalari, unga ta‘sir qiluvchi omillar va o‘z navbatida bu omillarning hayot davomiyligiga bog‘liqligi o‘rganilgan