(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada yuz-jag‘ jarrohligi sohasida murakkab patologiyali odontogen kistalar (gemangioma, limfangioma, ateroma, yara, ranula va boshqalar) tasnifi, kasallikni tashxislash va qiyosiy tashxislash hamda shoshilinch va rejali kompleks davolash choralariga va jarrohlik taktikalarini yoritib berishga alohida e’tibor berilgan.