(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada buyuk mutafakkir alloma Alisher Navoiyning shohbaytlarida inson kamoloti talqinlarining tahlili keltiriladi. A.Navoiy shohbaytlarida inson kamoloti uchun zarur bo‘lgan jihatlar qalamga olinganligi ko‘rsatiladi