(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchi yoshlarni kasbga yo‘naltirishda diagnostik qarashlar kategoriyalari mazmuni, mohiyati va kasbga yo‘naltirishni maqsadli va rejali boshqarish mexanizimi haqida ma’lumot beriladi.