(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Tenebrionidae oilasi vakillarining yer yuzida tarqalishi, yashash tarzi, oziqlanishi, tana tuzilishi, tabiat va inson hayotidagi ahamiyati haqida umumiy ma’lumotlar keltirilgan.