(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida mustaqil ta’limni tashkil etishning samarali usullari va ularning talabalarning kasbiy kompetentligini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Jumladan, bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarining sotsiolingvistik va kommunikativ kompetentligini rivojlantirishda auditoriyadan tashqari va auditoriyada o‘qituvchi bilan hamkorlikda olib boriladigan mustaqil mashg‘ulotlar, ilmiy-tadqiqot va ijtimoiy-hayotiy topshiriqlarning ahamiyati ko‘rsatib o‘tiladi.