(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada surunkali glomerulonefritning sabablari, rivojlanish mexanizmi, klinik belgilari, tashxislash va davolash usullari yoritilgan. Kasallikning autoimmun tabiati va asoratlari batafsil ko‘rib chiqilib, zamonaviy davolash yondashuvlari keltirilgan. Profilaktika choralari va kasallikni boshqarish usullari ham muhokama qilingan.