(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada jadidchilik harakati namoyondalaridan biri bo`lmish shoir, pedagog,olim,sayyoh Is`hoqxon Ibratning faoliyati uning boy madaniy merosining esa yosh avlod kelajagida tutgan o`rni va ahamiyati haqidagi ma`lumotlar atroflicha bayon etiladi.