(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Har bir bola inson sifatida tug‘ilgan paytdan boshlab yashash, rivojlanish, ta’lim olish, tibbiy xizmatlardan foydalanish va ijtimoiy himoya olish huquqlariga ega. Bu huquqlar O‘zbekiston Respublikasining Konstitutsiyasi, Oila kodeksi hamda “Bola huquqlari to‘g‘risida”gi qonun bilan himoyalangan.