(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
ushbu maqolada surdopedagogikani o‘qitish metodikasi, jumladan eshitishda nuqsoni bor bolalar savod chiqarish jarayonida qo‘llanadigan metodlar tahlil etilgan