(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистонда 1999 – 2005 йилларда соғлиқни сақлаш тизимини ислоҳ қилиш давлат дастурининг қабул қилиниши ва ушбу дастур асосида мамлакатда аҳоли саломатлигини яхшилаш борасида олиб борилган ишлар кўлами, ҚВПларнинг ташкил этилиши ва унинг соҳа ривожи учун аҳамияти, Навоий вилоятида терапия соҳасининг ривожи учун олиб борилган ишлар ҳақида тарихий маълумотлар асосида мулоҳазалар юритилган.