(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilini samarali o‘rganishning bir necha yo‘llari va til o‘rganishdagi ba`zi zamonaviy ta`lim texnologiyalari keltirilgan. Shuningdek, til o‘rganish jarayonida til o‘rganuvchilarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishga alohida e`tibor qaratish ta`kidlanadi