(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu tahlilda o‘simliklarning diasporalari o‘simlik tanasidan tabiiy ravishda ajralib, turli yo‘llar bilan tarqalishi, o‘simlik ko‘payishi uchun xizmat qilishi hamda, mevalarning tarqalishga moslamalari haqida ayrim adabiyotlardan ma’lumotlar keltirilgan.