(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bugungi kunda ilmiy va ommabop adabiyotlar, shuningdek, ommaviy axborot vositalarida ekoturizmning o‘rni va ahamiyatini ochib berishga qaratilgan ko‘plab qarashlar olg‘a surilmoqda.Ushbu maqolada Surxondaryoda ekologiya turizmini rivojlantirishning ustuvor yo’nalishlari haqida ma’lumot berilgan