(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqola milliy qadryatlar hamda madaniyat, ularnining o‘zaro uyg’unligi hamda san’at qadryatlar tizimining ta’sirchan vositasi ekanligi borasidagi fikr mulohazalardan iborat