(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada psixologik xizmatning muhim vazifalaridan biri hisoblangan maktabgacha yoshdagi bolalarning hissiy emotsional sohasini korrektsiyalash va rivojlantirishishda psixogimnastikaning imkoniyatlari to‘g’risidagi ma’lumotlar yoritilgan