(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada yoshlarda tadbirkorlik ko‘nikmalarini shakllantirish, ularning biznes g‘oyalarini qo‘llab-quvvatlash hamda imtiyozli mikrokreditlar bilan ta’minlashga ko‘maklashish, ularni tadbirkorlik koʻnikmalarini shakllantirish borasida olib borilayotgan ishlar yoritilgan.