(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada tadbirkorlik va tadbirkorlikni tashkil etishning asosiy yo‘nalishlari haqida bayon etilgan. Shuningdik O‘zbekistonda tadbirkorlik sohasiga qaratilayotgan keng ko‘lamdagi islohatlar, iqtisodiyot sohasidagi yangiliklar keng bayon etilgan