(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Siyosat va iqtisodiyotning o‘zaro bog’liqligi, siyosat iqtisodiyotga qanday ta’sir qilishi mumkinligi hamda ularni bir-biridan ajratish mumkinmi yoki yo‘q? Ushbu savollarga javob maqolada batafsil berilgan.