(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Shaxslararo munosabatlarning ahamiyati, ularning sifati va mazmuni inson hayotining barcha bosqichlarida saqlanib qoladi, chunki ular hayotining birinchi kunidan to oxirgi kunigacha inson mavjudligining zaruriyatidir. Voyaga etganida, inson o’z hayot yo’lining to’laqonli va ongli ustasiga aylanadi va muloqotni o’zida shakllantiradi. Ushbu maqolada Shaxslararo muloqotning ijtimoiy omillarini yoritib beramiz.