(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada chet tilini o‘qitishda masofaviy ta’lim texnologiyalarining konseptual asoslari atroflicha tahlil qilinadi. Masofaviy ta’limning afzalliklari va cheklovlari, zamonaviy texnologiyalar, o‘qituvchilarning malakasini oshirish, ta’lim sifatini baholash, shuningdek, muammolar va ularni hal qilish yo‘llari batafsil ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot natijalari pedagogik jarayonda masofaviy ta’lim texnologiyalarini samarali qo‘llashga xizmat qiladi.