(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Bugungi kunda ommaviy axborot va targ’ibotning asosiy vositalari gazeta va jurnallar desak mubolag’a bòlmaydi. Afsuski gazeta-jurnallarga aholi talabi, qanchalik tez va ko‘p sotilishi o‘rganilganda, xaridorlar soni yil emas, oy sayin kamayayotgani, jiddiy nashrlardan ko‘ra, ko‘ngilochar, teledasturlar jamlanmasi, turfa boshqotirma, krossvordlar to‘plangan gazetalar sotilayotgani ma’lum bo‘ldi.