(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Мақолада замонавий таълим жараёнида педагогнинг инновацион фаолияти таълим сифатини ва самарадорлигини оширишда муҳим омил сифатида таҳлил қилинади. Унда таълимдаги самарадорликка эришиш учун интерфаол усуллар ва янги таълим технологиялари қўллаш зарурлиги таъкидланади. Шунингдек, бўлғуси педагогларни инновацион фаолиятга тайёрлаш масаласи давлат миқёсидаги устувор вазифалардан бири сифатида баҳоланади.