(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada gemotsitopoez jarayonining asosiy bosqichlari, uni boshqarishda ishtirok etuvchi molekulyar, genetik va ekologik omillar haqida batafsil ma’lumot berilgan. Suyak iligidagi gemopoetik ildiz hujayralarining differensiyatsiyasi, transkripsion omillarning roli hamda gemotsitopoez buzilishiga olib keluvchi patologik holatlar yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy terapiya va ilmiy izlanishlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.