(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada trikotaj matolarining turlari va ularning asosiy xususiyatlari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Turli xil trikotaj matolarining tarkibi, to‘qilish usullari, fizik-mexanik xususiyatlari hamda ularning qo‘llanilish sohalari yoritiladi. Shuningdek, maqolada trikotaj matolarining tahlili uchun matematik formulalar ham keltirilgan.