(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Havotirli bolalarda stomatologik davolash vaqtida tinchlantirish katta xavfsizlik bian bolalarda ЗАqulaylik va psihologik jarohatlarni minimallashtirish, harakatlarini boshqarish va yengillashtirish maqsadida qo`llaniladi. Azot oksidi bilan tinchlantirish stomotologik muolajadan oldin qo`rquv va havotirni bartaraf etish uchun ishlatiladi. Maqola davomida azot oksidi bilan tinchlantirishning o`ziОА xosliklari yoritilgan.