(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yosh davrida bolalarning ijtimoiy muhitga qay tarzda moslashiga ko‘mak beruvchi asosiy tushunchalar berilgan.