(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Zamonaviy ta’lim tizimida talabalar nafaqat nazariy bilimlarni o’zlashtirishlari, balki amaliy ko’nikmalar orqali jamiyatga foydali bo’lishni ham o’rganishlari kerak. Ijtimoiy loyihalar - bu talabalarning ijtimoiy, intellektual va ma’naviy rivojlanishi uchun muhim vosita hisoblanadi. Ular yosh avlodni ijtimoiy mas’uliyatli, tashabbuskor va jamoatchilik faoliyatida faol ishtirok etadigan shaxslar sifatida tarbiyalashda katta ahamiyatga ega