(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm vohasi tuproqlarining ekologik holati, unda sodir bo’layotgan o’zgarishlar, unumdorligiga eroziya jarayonlarining tahsiri hamda ularga qarshi kurash bo’yicha chora-tadbirlar bayon etilgan. Shuningdek, voha yer resurslarning unumdorligini oshirish, bo’yicha kompleks tadbirlarni rivojlantirish, meliorativ-ekologik holatini yaxshilash va sho’rlanish jarayonlari tahlil qilingan.