(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada Toshkent viloyati Zangiota tumanida kechayotgan demografik vaziyat, xususan aholi takror barpo bo‘lish xususiyatlari, shuningdek migratsiya jarayonlariga qisqacha to’xtalib o‘tiladi.