(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada ekologik madaniyat va shaxsning atrof-muhitdagi madaniy hatti-harakati uning jamiki bilimlari, Geografiya yo‘nalishida ekologik madaniyatni shakllantirishning asosiy vazifalari, tabiiy muhitni muhofaza qilish va yaxshilash, tabiatdan oqilona foydalanish, shu asosda paydo bo‘ladigan ekologik axloq insonning atrof-muhitga nisbatan hatti-harakatlari to’g’risida ma’lumotlar berilgan.