(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Maqolada toʻgʻri ovqatlanishning goʻdak sogʻlom oʻsishi va rivojlanishidagi oʻrni va ona sutining tarkibiy tuzilishi va uning xususiyatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.Shuningdek bolalar immun tizimining shakllanishida sut tarkibidagi oligasaxaridlaring oʻrni ytib oʻtilgan.