(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Коррупция ҳаётимизнинг барча соҳаларига, жумладан банк соҳасига ҳам кириб келди. Банкдаги коррупция муаммоси бугунги кунда долзарб масалага айланди. Шу жиҳатдан, ушбу соҳани илмий тадқиқ қилиш орқали спортдаги коррупцияга қарши курашиш муаммоларини ўрганиш, илмий услубиётлар ва тавсиялар ишлаб чиқиш ва уларни амалиётга оқилона жорий этиш муҳим ҳисобланади.