(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga mashg’ulotlar davomida mehnat tarbiyasini berish orqali kattalar mehnatiga jalb etish, ularga mehnat turlarini, o’z-o’ziga xizmatni o’rgatishning usul va vositalari haqida so’z boradi.